قندخون بالا خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد

به گزارش مجله سرگرمی، طبق نتاج یک تحقیق جدید، قندخون بالا موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان لوزالمعده (پانکراس) می گردد.

قندخون بالا خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، سرطان لوزالمعده موجب توقف عملکرد سلول های سالم در لوزالمعده شده و به رشد بی رویه و غیرقابل کنترل آنها یاری می نماید.

به گفته محققان، نرخ بقا و زنده ماندن 5 ساله افراد مبتلا به سرطان لوزالمعده تنها 9 درصد است چراکه تشخیص این بیماری بسیار سخت است و غالباً زمانی معین می گردد که بیماری در مراحل آخر بوده و از لوزالمعده به سایر بخش های بدن گسترش یافته است.

چئول یانگ پارک، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان سامسونگ کانگ باک سئول، در این باره می گوید: دیابت یکی از فاکتورهای پرخطر اصلی ابتلاء به سرطان لوزالمعده است.

وی در ادامه می افزاید: یافته های ما نشان می دهد تعداد موارد ابتلاء به سرطان لوزالمعده با افزایش میزان گلوکز در حالت ناشتا، بیشتر می گردد.

محققان در این مطالعه، میزان وقوع سرطان لوزالمعده را براساس میزان قندخون در بیش از 25 میلیون بیمار در کره جنوبی آنالیز کردند. آنها دریافتند با افزایش میزان قندخون، نرخ ابتلاء به سرطان لوزالمعده به شکل قابل توجهی، نه تنها در افراد دیابتی بلکه در افراد غیردیابتی، هم افزایش می یابد.

محققان توصیه می نمایند تشخیص زودهنگام گلوکز بالا در چکاپ های سلامت و اصلاح سبک زندگی، راهکار مناسبی برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان لوزالمعده است.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 34466

به "قندخون بالا خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قندخون بالا خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید